Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
El coaching educatiu : una proposta per a la millora del              benestar dels joves i els pares    ...
El coaching educatiu : una proposta per a la millora del       benestar dels joves i els pares La proposta del coac...
You’ve finished this document.
Download and read it offline.
Upcoming SlideShare
Sharebrary
Next
Upcoming SlideShare
Sharebrary
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Presentació

Download to read offline

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

Presentació

 1. 1. El coaching educatiu : una proposta per a la millora del benestar dels joves i els pares Teresa TerradesProfessora de Secundària i coach EL COACHING EDUCATIU: educativa. Orientació, assessorament i És una metodologia compromesa en l’acompanyament i l’orientació dels nostres acompanyament educatiu. infants i joves en vistes a la seva realització Contacte: 618315153 personal i acadèmica-professional. http://www.teresaterrades.com El coaching educatiu vol optimitzar el potencialhttp://mestres.ara.cat/mobreslaporta/ dels nois i noies: (Diari Ara) En els estudis En els reptes personals  Millora de la motivació i satisfacció  L’autoconeixement per a descobrir les envers els aprenentatges. pròpies capacitats i reforçar l’autoestima.  Millora de l’organització del temps.  Prendre consciència del que es fa i es  Millora del rendiment i resultats pensa. acadèmics.  Orientar-se cap a les sortides  Les relacions amb els altres: L’empatia i acadèmiques i professionals. l’assertivitat.  Descobrir possibles orientacions  Millorar l’autonomia personal per a vocacionals. prendre les millors decisions El coaching educatiu s’orienta al futur des de l’ara i aquí i estableix objectius dels canvis a fer per avaluar-ne els resultats. El procés de coaching busca el desenvolupament global dels nois i noies i promou el seu compromís per aconseguir la transformació que s’han proposat en els objectius. Com es treballa amb el coaching educatiu:  A través de la conversa i l’escolta activa.  Amb la força de bones preguntes.  Amb eines que ajuden a aprendre fent.  Amb la reflexivitat.
 2. 2. El coaching educatiu : una proposta per a la millora del benestar dels joves i els pares La proposta del coaching educatiu també s’adreça a joves però també a pares i docents amb la idea de millorar l’exercici de l’educació dels nostres fills i filles que alhora són també alumnes. El món complex en el que vivim crea molta incertesa de cara al futur. No sabem quin serà el món que trobaran els nostres fills però tot apunta que la seva capacitat de treballar en equip , de cooperar, serà decisiva per a reeixir en els seus projectes laborals i vitals. Per aquesta raó , l’autoconeixement, l’autoregulació de les emocions i una bona autoestima seran capacitats que caldrà dominar per adaptar-se a un món canviant. Ara més que mai cal entrenar les capacitats personals que són alhora les que permetran tenir benestar i relacions saludables als nostres joves. Aquestes capacitats també són clau per als qui hem d’acompanyar-los en aquest camí: pares i mestres. Quan les persones ens coneixem bé ens podem estimar millor, ens gestionem millor . Llavors podem ser més responsables i més lliures de prendre les millors decisions per al nostre projecte vital.

Views

Total views

1,018

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

580

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×