Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

La princesa Ratolina

Un rei volia casar la seva filla amb el més poderós del món.

 • Inicia sesión para ver los comentarios

La princesa Ratolina

 1. 1. Hi havia una vegada un ratolí que era rei i li deien Ratolinot. El rei Ratolinot tenia un palau de xocolata, un palau de formatge i un palau de caramels.
 2. 2. També tenia una filla molt bonica que era la princesa Ratolina. Quan va arribar l’hora, el rei Ratolinot va voler casar la princesa amb un poderós personatge, el més poderós del món.
 3. 3. Per això el rei va preguntar al ratolí més vellet del poble, que ho sabia gairebé tot, qui era el personatge més poderós del món. - El sol és el poderós del món perquè pot madurar els fruits i fer créixer les plantes.
 4. 4. El rei va anar a buscar el Sol per si es volia casar amb la seva filla. - No, no. Jo no sóc el més poderós del món. El núvol és més poderós que jo, perquè quan vol em tapa i ja no em deixa brillar.
 5. 5. Després d’aquesta resposta el rei va anar a buscar el Núvol . Allí estava descansant. - Vinc per si vols casar-te amb la meva filla, la princesa Ratolina. El Sol m’ha dit que tu ets el més poderós del món.
 6. 6. - El Sol s’equivoca. El més poderós és el vent , quan bufa em fa anar per on ell vol.
 7. 7. Aleshores el rei Ratolinot va anar a buscar el vent . - Què vols, amic? - Vinc a veure si et vols casar amb la meva filla. El núvol m’ha dit que ets el més poderós del món.
 8. 8. - No, no. Jo no sóc el poderós del món. La Muntanya és més poderosa que jo, doncs mai no em deixa passar per on és per més que jo bufi i bufi.
 9. 9. El rei se’n va anar ben de pressa, aquest cop a buscar la Muntanya , que era molt a prop de casa seva.
 10. 10. - Què vols, amic? - Vinc per si ets vols casar amb la meva filla, ja que el vent m’ha dit que tu ets el personatge més poderós del món.
 11. 11. - No, no. Jo no sóc el personatge més poderós del món. El ratolí Gris és més poderós que jo, perquè rosegant amb les seves dents, em fa forats i jo no hi puc fer res.
 12. 12. Va entrar al forat de la Muntanya i allà va trobar el ratolí Gris . - Què vols, amic? - Vinc per veure si et vols casar amb la meva filla, doncs la Muntanya m’ha dit que tu ets el més poderós del món.
 13. 13. - Ah! Sí, sí! A mi m’agraden molt els teus palaus: el de xocolata, el de formatge i el de caramels. Però el que m’agrada més de tot, és la teva filla, la Princesa Ratolina.
 14. 14. El rei Ratolinot va estar molt content de casar la seva filla amb el poderós del món. Però la princesa i el ratolí encara ho van estar més de contents, perquè s’agradaven molt i perquè tots dos s’ho passaven d’allò més bé menjant xocolata, formatge i caramels.

×