Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

El cargol i l'herba de poniol

77.566 visualizaciones

Publicado el

La història d'un cargol que tenia mal de panxa.

  • Inicia sesión para ver los comentarios

El cargol i l'herba de poniol

  1. 1. El cargol i l’herba de poniol
  2. 2. Un cargol vol anar a veure el forat d’on surt el sol. Buscant el forat s’arrossega 7 dies i 7 nits, es cansa molt i agafa mal de panxa. Aleshores busca una herba de poniol per fer-se unes sopetes i curar-se.
  3. 3. El cargol no pot arrencar l’herba de poniol. Un escarabat que passa per allà el vol ajudar. L’escarabat s’agafa al cargol i estira que estiraràs, estira que estiraràs, però l’herba no és mou.
  4. 4. Després, una granota pregunta a l’escarabat: “Què hi feu aquí enfeinats?”. I l’escarabat diu: “Ajudo el cargol a arrencar l’herba de poniol. Ha agafat un mal de ventre, anant a veure d’on surt el sol”. La granota estira l'escarabat, l’escarabat estira el cargol i estira que estiraràs. Però l’herba no es mou.
  5. 5. Més tard passa un esquirol i pregunta: “Què hi feu aquí tots plegats, que us veig tan enfeinats?”. La granota i l’escarabat li responen: “Ajudem el cargol a arrencar l’herba de poniol”. L’esquirol estira la granota. La granota estira l’escarabat, l’escarabat estira el cargol i estira que estiraràs, però l’herba no es mou.
  6. 6. Aleshores arriba un conill i pregunta: “Què hi feu aquí tan enfeinats?”. L’esquirol, la granota i l’escarabat li responen: “Ajudem el cargol a arrencar l’herba de poniol. El conill estira l’esquirol, l’esquirol estira la granota, la granota estira l’escarabat i l’escarabat estira el cargol i estira que estiraràs però l’herba no es mou.
  7. 7. Finalment passa un bou i pregunta: “Què feu aquí tots plegats tan enfeinats?”. El conill, l’esquirol, la granota i l’escarabat li responen: “Ajudem el cargol a arrencar l’herba de poniol”. El bou estira el conill, el conill estira l’esquirol, l’esquirol estira la granota, la granota estira l’escarabat, l’escarabat estira el cargol. I tant i tant van estirar que al final l’herba de poniol van arrencar.
  8. 8. Els animals estan molt contents perquè entre tots han aconseguit el que volien. El cargol, agraït, prepara una sopa d’herba de poniol i convida tots els altres.

×